Compleet fitness aanbod ongekend in Nederland
Gratis overstapservice
Kosteloze overname huidige abonnement
News & Updates
Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates
Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates
Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates
Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates Latest Updates

Nieuwe state of the art cardio apparatuur bij Dutch Gym

Gloednieuwe Drax cardio apparatuur voorzien van de nieuwste snufjes en technologie. Kom nu calorieën verbanden op onze nieuwe loopbanden, cross trainers, fietsen en mountain climber.

Drax loopbanden

Onze loopbanden zijn voorzien van SpeedSync Auto Speed Control Technology, een systeem dat automatisch de snelheid van de loopband aanpast op basis van je positie, zonder dat je knoppen hoeft in te drukken of het aanraakscherm te gebruiken. Naarmate je vooruit beweegt, versnelt de band, en als je van het console weg beweegt, vertraagt de bandsnelheid. Deze technologie zorgt voor een intuïtieve en soepele loopervaring.

Bovendien bieden onze loopbanden Smart Device Mirroring, waarmee je jouw telefoon kunt spiegelen op het 21,5 inch scherm van de loopband, met zowel iOS- als Android-apparaten. De Floating Deck Technology zorgt voor demping, waardoor de belasting op je lichaam tijdens het hardlopen wordt verminderd.

Video afspelen

Drax cross trainers

Onze cross trainers bieden Smart Device Mirroring, waarmee je jouw telefoon kunt spiegelen op het 15,6-inch display. Met een lage opstaphoogte van slechts 18 cm zijn ze gemakkelijk toegankelijk. De oversized voetplaten met smalle tussenruimte zorgen voor een comfortabele work-out. Deze machines bieden zowel bewegingsarmen als vaste stangen, waardoor je kunt kiezen voor een totale lichaamstraining of alleen voor het onderlichaam. Ze zijn ook uitgerust met handige accessoire lades en bidonhouders.

Drax fietsen

Onze fietsen bieden Smart Device Mirroring, waarmee je jouw telefoon kunt spiegelen op het 15,6-inch display. Met een eenvoudig toegankelijk ontwerp, een snelheidsregeling op het stuur, een comfortabel zadel en handige accessoire lades en bidonhouders, zijn deze fietsen ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten.
 

Drax Mountain Climber

De Drax Mountain Climber stelt je in staat om te wandelen met een helling tot 50%, waardoor je een simulatie van wandelen en klimmen ervaart. Deze machine biedt een lage impact, maar een hoge intensiteit training, wat resulteert in het verbranden van 1.5 keer meer calorieën in vergelijking met hardlopen op een vlak oppervlak. Met instelbare hellingen van -5% voor revalidatie tot 50% voor intensieve trainingen, is de MyMountain Climber veelzijdig. Bovendien kan het ook worden gebruikt als een wandelmachine voor atleten en ouderen.
 
Video afspelen

Share deze post

more updates

Come workout @ dutch Gym

Schrijf je nu in en reserveer je plek

Sportschool Utrecht