• Openingstijden

  Openingstijden

  MAANDAG  09:00 t/m 22:00

  DINSDAG  09:00 t/m 22:00

  WOENSDAG  09:00 t/m 22:00

  DONDERDAG   09:00 t/m 22:00

  VRIJDAG  09:00 t/m 21:00

  ZATERDAG 09:00 t/m 12:00

  ZONDAG 09:00 t/m 12:00

 • 0646416755

Product

Dutch Gym Corporate

Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving en daarmee ook binnen het bedrijfsleven. Er zijn talloze onderzoeken over gezondheid gedaan die aantonen dat gezondere medewerkers ook productiever zijn. Met Dutch gym willen wij graag een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving. Op deze manier proberen wij o.a. het bedrijfsleven in beweging te krijgen en middels ons aanbod in o.a. groepslessen proberen we een verenigingsgevoel te creëren in onze gym. Uiteraard kun bij ons ook vrij trainen met gewichten en/of cardio apparatuur.

Om het bedrijfsleven fitter en vitaler te maken biedt Dutch gym het onderstaande opties:
• Bedrijfsfitness
• Teambuilding events

Bedrijfsfitness
Werknemers kunnen zich via de bedrijfsfitness regeling inschrijven bij Dutchgym en gebruik maken van de werkkostenregeling.
Wat zijn de belangrijkste voordelen?
● De werknemer betaalt zijn abonnement van zijn bruto salaris i.p.v. netto salaris en heeft hiermee dus een belastingvoordeel
● Voor de werkgever is bedrijfsfitness kosten neutraal, het kost dus niks extra’s. Het belastingvoordeel is voor de werknemer en als werkgever biedt je hiermee een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

Via onze administratie ontvang je maandelijks een factuur met daarop alle leden die bij Dutch gym trainen.

Teambuilding Events
Een eenmalige training of teambuilding work-out verzorgt door Dutch gym? Uiteraard kunnen wij daarin voorzien. De trainers van Dutch gym worden regelmatig ingezet bij teambuilding activiteiten, deze worden bij Dutch gym of bij de klant zelf gegeven.

 

 

 

 

 

 

 

Crossfitloods | Dutch Bootcamp | Dutch Personal Trainer | Dutch Fitness
Copyright Dutchgym 2018 | Designer Dutch Gym/CrossFitLoods