• Openingstijden

  Openingstijden

  MAANDAG  18:00 t/m 21:00

  DINSDAG 18:00 t/m 21:00

  WOENSDAG 09:30 t/m 21:00

  DONDERDAG 09:30 t/m 21:00

  VRIJDAG 09:30 t/m 20:00

  ZATERDAG 10:00 t/m 11:00

  ZONDAG 09:30 t/m 11:30

   

 • 0646416755
 • Contact

  Heeft u een vraag?X

  AdresVimmerik 6c 5253 CB Nieuwkuijk info@dutch-bootcamp.com administratie@dutch-bootcamp.com

  Omschrijving

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Product

Dutch Bootcamp

http://dutchgym.nl/wp-content/uploads/2016/02/005.jpg

Waarom zou jij kiezen voor Dutch Bootcamp. Wij zijn anders dan andere bootcamps. De 1ste generatie met militaire discipline. We gebruiken vele materialen zoals, kettlebells, platen, balken, TRX, Medicine ball, touwen, boksspullen en tractorbanden. Om de lessen zo gevarieerd mogelijk te maken en jou in no-time fit en strak te krijgen.

Dan zijn de Bootcamp trainingen van Dutch Bootcamp echt wat voor u! Bootcamp is de laatste trend op fitnessgebied. Bootcamp is een outdoor Full body work-out, geschikt voor elk niveau, man en vrouw en zal plaatsvinden in groepsverband.

Oefeningen als push-ups, squats, sit-ups en lunges worden in een hoog tempo afgewisseld met cardio oefeningen zoals korte loop afstanden of jumping jacks.

Ook werken we bij Dutch Bootcamp met de TRX, Medicine Balls, Balken, Kettebels, bokshandschoenen en pads voor een nog beter resultaat en afwisseling tijdens de training.

Tijdens de Bootcamp training werk je onder andere aan het verbranden van lichaamsvet, je balans en coördinatie, je uithoudingsvermogen en aan het vormgeven van je spieren. Tijdens een Bootcamp training verbrand je ongeveer 500 tot 800 calorien.

Bij Dutch Bootcamp kun je trainen op je eigen niveau.

Heeft u een tijd lang niet gesport en wilt u weer aan uw figuur en conditie gaan werken, dan is Bootcamp de perfecte manier om kennis te maken met trainen! Tijdens de Bootcamp training besteden we veel aandacht aan het opbouwen van kracht, houding en conditie.

Bootcamp is ook geschikt voor personen die beschikken over een basisconditie, en de oefeningen in een hoger tempo kunnen uitvoeren. U heeft de oefeningen technisch onder de knie, en daardoor kunt u het accent nog meer leggen op kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Ook worden en nieuwe en ingewikkeldere oefeningen aan het repertoire toegevoegd, en zult u minder rust momenten krijgen.

Crossfitloods | Dutch Bootcamp | Dutch Personal Trainer | Dutch Fitness
Copyright Dutchgym 2016 | Designer Dutch Gym/CrossFitLoods
X